0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prague Food Festival 2011 končí. Jaký bude poslední den?

soufle
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Poslední šanci vyrazit na Prague Food Festival máte ještě dnes. Čeká vás luxusní dort na rozloučenou.

I dnes ve stejný čas, tedy ve 12.30, se v Míčovně přihlásí o slovo redaktorky Apetitu. Na poslední den si připravily největší parádu – zdobení dortu. To si nemůžete nechat ujít! Hned po našich cukrujících redaktorkách nastoupí Milan Hořejš z restaurace V Zátiší se stále aktuálním tématem – uplatnění bylinek v kuchyni. V 15.30 bude zakončovat program Míčovny Zdeněk Pohlreich se svou svéráznou cooking show. S Prague Food Festivalem se rozlučte v Letohrádku královny Anny, kde můžete zhlédnout krásnou výstavu porcelánu.
Na viděnou zase za rok.

Více o festivalu čtěte na www.apetitonline.cz v sekci Prague Food Festival.
 

Připravila Lucie Perlíková

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...
Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč