Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prague Food Festival 2011 startuje. Co vás dnes čeká?

Prague Food Festival 2011 startuje. Co vás dnes čeká?
sdílet:
Na programu prvního dne Prague Food Festivalu budou jahodové jogurty, andaluské sherry a Emoce na talíři.

S příchodem na festival si rozhodně nenechte ujít testování jahodových jogurtů, které pro vás chystají samotné redaktorky Apetitu. Začátek bude ve 12.30 v Míčovně. Ve stejných prostorách se v 15.30 uskuteční degustace andaluského sherry, které bude mistr venanciador speciální technikou rozlévat z výšky. V rámci cooking show se představí Jiří Štift, šéfkuchař hotelu Mandarin Oriental, který si připravil program s názvem Emoce na talíři. Co se pod tímto tajemným označením ukrývá, odhalte v 17.30. Kdo vydrží až do večera, může se rozšoupnout na barmanské show ve 20.30.

Více o festivalu čtěte na www.apetitonline.cz v sekci Prague Food Festival.
 

Připravila Lucie Perlíková
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...