Tři dny trvá gastronomická událost roku, na které ochutnáte nejlepší české restaurace. Od 23. do 25. května 2014 se vám postupně představí lokální dobroty i hvězdy z regionů, stejně jako neobvyklé speciality od malých českých výrobců. Lenošiví se mohou těšit na chill out zónu s výhledem na Chrám sv. Víta a na pohodlných lehátkách nabrat síly na další kulinářské zážitky. Pro děti bude připraven speciální program: hry, kvízy a soutěže o výhry. Rodiče se mohou podívat, jak může vypadat ideální školní jídelna, a ochutnat, jaká jídla jsou skutečně zdravá a vhodná i pro nejmenší gurmány.
Předprodej zahájen
Vstupenky na Grand Restaurant Festival jsou již v prodeji. Zajistěte si svůj vstup na velkolepou oslavu skvělého jídla a gastronomie. Lístky koupíte v předprodeji za 450 Kč, na místě dostanete základní vstupenku za 500 Kč. Vstupenka vždy zahrnuje cenu vstupu (150 Kč předprodej, 200 Kč na místě v den konání akce) a 300 Kč balíček 10 Grandů na základní ochutnávku.
Grandy jsou festivalová platidla, která můžete kdykoli během akce dokoupit. Jeden Grand stojí 30 Kč. Co za ně pořídíte? Za 3 Grandy drobnější ochutnávku, například předkrmy, quiche, zmrzlinu a podobné chuťovky. Větší menu luxusních restaurací pořídíte přibližně za 10 a více Grandů. Neprojedené Grandy nelze vrátit, tak si svoji festivalovou degustaci dobře rozplánujte.
Zvlášť můžete koupit vstupenku na doprovodný program Badoit Fine Dining. U společného stolu ochutnáte menu od šéfkuchařů oceněných michelinskou hvězdou či anketou Grand Restaurant. Vařit budou například Oldřich Sahajdák, Jan Štěrba či Riccardo Lucque. Za 1950 Kč vám naservírují tříchodovou degustaci s vybranými nápoji.
Více na www.grandrestaurantfestival.cz