0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prague Food Festival 2014

Prague Food Festival 2014
sdílet:
Ochutnejte nejlepší a nejzajímavější restaurace z celostátní ankety Maurerův Výběr Grand Restaurant 2014.

Tři dny trvá gastronomická událost roku, na které ochutnáte nejlepší české restaurace. Od 23. do 25. května 2014 se vám postupně představí lokální dobroty i hvězdy z regionů, stejně jako neobvyklé speciality od malých českých výrobců. Lenošiví se mohou těšit na chill out zónu s výhledem na Chrám sv. Víta a na pohodlných lehátkách nabrat síly na další kulinářské zážitky. Pro děti bude připraven speciální program: hry, kvízy a soutěže o výhry. Rodiče se mohou podívat, jak může vypadat ideální školní jídelna, a ochutnat, jaká jídla jsou skutečně zdravá a vhodná i pro nejmenší gurmány.

Předprodej zahájen


Vstupenky na Grand Restaurant Festival jsou již v prodeji. Zajistěte si svůj vstup na velkolepou oslavu skvělého jídla a gastronomie. Lístky koupíte v předprodeji za 450 Kč, na místě dostanete základní vstupenku za 500 Kč. Vstupenka vždy zahrnuje cenu vstupu (150 Kč předprodej, 200 Kč na místě v den konání akce) a 300 Kč balíček 10 Grandů na základní ochutnávku.



Grandy jsou festivalová platidla, která můžete kdykoli během akce dokoupit. Jeden Grand stojí 30 Kč. Co za ně pořídíte? Za 3 Grandy drobnější ochutnávku, například předkrmy, quiche, zmrzlinu a podobné chuťovky. Větší menu luxusních restaurací pořídíte přibližně za 10 a více Grandů. Neprojedené Grandy nelze vrátit, tak si svoji festivalovou degustaci dobře rozplánujte.

Zvlášť můžete koupit vstupenku na doprovodný program Badoit Fine Dining. U společného stolu ochutnáte menu od šéfkuchařů oceněných michelinskou hvězdou či anketou Grand Restaurant. Vařit budou například Oldřich Sahajdák, Jan Štěrba či Riccardo Lucque. Za 1950 Kč vám naservírují tříchodovou degustaci s vybranými nápoji.

Více na www.grandrestaurantfestival.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit