0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vychází Český speciál časopisu Apetit!

Právě vychází Český speciál časopisu Apetit!
sdílet:
Nový speciál plný českých chutí vychází už 14. 11.!

Český speciál časopisu Apetit nabízí 57 klasických receptů naší kuchyně – od polévek přes omáčky, řízky a pečeně, zeleninová jídla až po moučníky, jako jsou koláče, bábovky či oblíbené buchty na plech. Dále přináší tipy, kam se vydat na výlet za výborným jídlem i pitím, výběr nejlepších regionálních produktů i s recepty, přehled značek, se kterými se setkáváte na obalech českých potravin, nebo reportáž z palírny, kde vymýšlejí, jak proměnit ovoce ze zapomenutých sadů a mezí na skvělé likéry i destiláty.

  • 10 receptů ze skrytých pokladů, tedy ze zdánlivě obyčejných českých ingrediencí, které nejspíš jíte, aniž vás napadne o nich nějak zvlášť přemýšlet. Poradíme vám, jak je vybírat i jak si na nich nejvíc pochutnat.
  • Lepší než z pekárny – poradíme, jak na křupavé houstičky, nadýchané loupáky nebo voňavé rohlíky.
  • Dali jsme hlavy dohromady a nabízíme vám 11 tipů na místa z Čech i Moravy, kde nám nejvíc chutnalo.
  • Vypravili jsme se na reportáže do lihovaru Landcraft, jejíž majitelé nemyslí pouze na budoucí výsledek v lahvích, ale i na krajinu a koloběh přírody, a do ZD Maleč, kde pěstují voňavý český kmín.
  • Klenoty ze všech regionů. Pročesali jsme Čechy, Moravu a Slezsko a v každém kraji jsme pro vás objevili kulinářské skvosty, které v letošním roce obdržely značku Regionální potravina.
  • Koláče a moučníky jako ze sna! Ať už jste fandové pudinkových řezů, drobenkových, ovocných buchet,  bábovek či kynutých koláčů z našich receptů si určitě vyberete.
  • To vše a mnohem víc najdete v Českém speciálu časopisu Apetit.

 

Tištěnou verzi speciálu zakoupíte v běžné prodejní síti nebo ji můžete objednat na send.cz, digitální verzi pak na eshop.burda.cz.

Dobrou chuť přeje Apetit!

 

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit