Srpnový Apetit, to je doslova léto na talíři. Představí vám ty nejlepší recepty z cuket, okurek, broskví, nektarinek a dalších neodolatelných plodů. V letním období je ovoce a zelenina v nejlepší formě, přebytky si schovejte na zimu. Máme pro vás šest nových nápadů na zavařování. A k tomu božské houby z obchodu i lesa. Liškové omáčce či koláči s hříbky prostě neodoláte! Pro milovníky lesního ovoce redakce připravila jednoduché nepečené dezerty. Nepotřebujete na ně troubu, jen trochu místa v lednici. Ochutnejte s námi léto!
K Apetitu tentokrát přidáváme i praktického pomocníka do kuchyně. Silikonová mašlovačka v červeném designu Apetit je skvělá na potírání moučníků, vymazávání formy i při grilování.
Dále v čísle
Seriál o mase: nízký roštěnec, jak jíst a vařit během těhotenství, těstoviny 4× jinak, slavnostní oběd podle šéfkuchaře a další.
Právě vyšel srpnový Apetit s mašlovačkou
19.07.2012
Nový Apetit už je na stáncích! Vychutnejte si letní plody v těch nejlepších úpravách.