Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vyšel srpnový Apetit s mašlovačkou

Právě vyšel srpnový Apetit s mašlovačkou
sdílet:
Nový Apetit už je na stáncích! Vychutnejte si letní plody v těch nejlepších úpravách.

Srpnový Apetit, to je doslova léto na talíři. Představí vám ty nejlepší recepty z cuket, okurek, broskví, nektarinek a dalších neodolatelných plodů. V letním období je ovoce a zelenina v nejlepší formě, přebytky si schovejte na zimu. Máme pro vás šest nových nápadů na zavařování. A k tomu božské houby z obchodu i lesa. Liškové omáčce či koláči s hříbky prostě neodoláte! Pro milovníky lesního ovoce redakce připravila jednoduché nepečené dezerty. Nepotřebujete na ně troubu, jen trochu místa v lednici. Ochutnejte s námi léto!

K Apetitu tentokrát přidáváme i praktického pomocníka do kuchyně. Silikonová mašlovačka v červeném designu Apetit je skvělá na potírání moučníků, vymazávání formy i při grilování.

Dále v čísle
Seriál o mase: nízký roštěnec, jak jíst a vařit během těhotenství, těstoviny 4× jinak, slavnostní oběd podle šéfkuchaře a další.
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...