V novém vydání najdete jídla, která budete chtít vařit celé léto. Tady je pět důvodů, proč nový Apetit nesmíte přehlédnout.
1. Prázdninová hitparáda
Máme pro vás deset jídel, která budete vařit celé léto! Zase a znovu… V redakci jsme je vybírali obzvláště pečlivě a jasné důvody, proč se umístily v naší prázdninové TOP 10, najdete u každého z nich.
2. Kynuté ovocné koláče
Kynuté ovocné koláče jako od babičky jsou hlavním tahákem únětické hospůdky U Lasíků. Recept na ně včetně návodu na těsto, které zaručeně vykyne, nám prozradila jejich autorka Michaela Mrhálková.
3. Grilování v latinském rytmu
Na jih od mexických hranic je zem plná ohrad s býčky, lánů kukuřice a těch nejpálivějších papriček na světě… A to všechno dychtivě čeká na chvíli, kdy nastane velká grilovací siesta.
4. Léto v tomatě
Rajčata nejrůznějších barev a druhů, která právě dozrávají na záhonech a balkonech, jsou opravdovými jablíčky z ráje. Naše recepty inspirované Středomořím ještě znásobí jejich přednosti.
5. Opojné sangrie na zahradní party
Tohle je podle nás ideální letní podvečer: zapadající slunce, hudba, voda, spousta přátel, bosé nohy v trávě a v ruce lehce orosená sklenice plná ovoce a osvěžujícího drinku…
Červencový Apetit koupíte na stáncích od středy 18. června.
Comments
Super číslo :) a výborné recepty, mňam