0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Představujeme letní speciál časopisu Apetit!

letní speciál časopisu Apetit
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Speciální vydání s podtitulem Fresh & light, které vychází 8. 6. 2017, se celé nese v lehkém středomořském duchu. Charakteristické vůně a chutě Středomoří jsou navždy spojeny s létem.

Zelená a svěží bazalka, divoké oregano, právě opečené lilky, rajčatová omáčka, vůně rybářských sítí... K hlavním lákadlům zemí kolem Středozemního moře patří kromě slunce především jídlo a samozřejmě i víno. Právě těmto pilířům středomořského způsobu života se věnujeme v tomto letním speciálu.

Kdo ochutnal španělskou, francouzskou, italskou nebo řeckou kuchyni, žasne nad tím, s jakou lehkostí a jednoduchostí jsou jídla připravena a servírována. Všechny suroviny jsou rozpoznatelné na první pohled a zpracované tak, že ze sebe vydají to nejlepší. Pokrmy připravené z nich jsou plné silných chutí, ale přitom zůstávají svěží a lehké!

Naše speciální vydání časopisu Apetitu vás naladí na cesty po jižní Evropě a těm, kteří zůstanou jen u snění, nabídneme řadu receptů a tipy, jak přenést středomořskou atmosféru domů, do Česka. V letním speciálu vás čeká 101 receptů a tipů na jídla, která zkrátka budete chtít vařit a jíst celé léto. Pochopitelně v něm nebudou chybět ryby a plody moře, ale těšit se můžete i na odlehčené večeře, svěží letní dezerty či bleskové těstoviny.

Léto plné neodolatelných chutí vám přeje váš Apetit!

letní speciál časopisu Apetit

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit