0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Představujeme letní speciál časopisu Apetit!

letní speciál časopisu Apetit
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Speciální vydání s podtitulem Fresh & light, které vychází 8. 6. 2017, se celé nese v lehkém středomořském duchu. Charakteristické vůně a chutě Středomoří jsou navždy spojeny s létem.

Zelená a svěží bazalka, divoké oregano, právě opečené lilky, rajčatová omáčka, vůně rybářských sítí... K hlavním lákadlům zemí kolem Středozemního moře patří kromě slunce především jídlo a samozřejmě i víno. Právě těmto pilířům středomořského způsobu života se věnujeme v tomto letním speciálu.

Kdo ochutnal španělskou, francouzskou, italskou nebo řeckou kuchyni, žasne nad tím, s jakou lehkostí a jednoduchostí jsou jídla připravena a servírována. Všechny suroviny jsou rozpoznatelné na první pohled a zpracované tak, že ze sebe vydají to nejlepší. Pokrmy připravené z nich jsou plné silných chutí, ale přitom zůstávají svěží a lehké!

Naše speciální vydání časopisu Apetitu vás naladí na cesty po jižní Evropě a těm, kteří zůstanou jen u snění, nabídneme řadu receptů a tipy, jak přenést středomořskou atmosféru domů, do Česka. V letním speciálu vás čeká 101 receptů a tipů na jídla, která zkrátka budete chtít vařit a jíst celé léto. Pochopitelně v něm nebudou chybět ryby a plody moře, ale těšit se můžete i na odlehčené večeře, svěží letní dezerty či bleskové těstoviny.

Léto plné neodolatelných chutí vám přeje váš Apetit!

letní speciál časopisu Apetit

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč