0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Příprava fotbalového piva jde do finále

Příprava fotbalového piva jde do finále
sdílet:
Nové pivo, které vzniká v pivovaru Ostravar, bude mít zcela unikátní etiketu, na které se objeví fotbaloví fanoušci. Poprvé s ním můžete zapít nějaký ten gól v dubnu. „Po čtyřech měsících spolupráce s fanoušky se blížíme do finále,“ prozradil mluvčí Pavel Barvík. „Očekávám, že do deseti týdnů bude náš nový polotmavý ležák s názvem Bazal na trhu.“

S projektem originálního fotbalového piva přišel Ostravar na podzim roku 2008 a jeho velkou část svěřil fanouškům. Ti v několika kolech hlasování, které probíhalo současně v hospodách i na internetu, vybírali nejprve typ a sílu nového piva, následně pak jméno a sklenici, do které se fotbalové pivo bude čepovat. Finální kolo hlasování proběhlo před Vánocemi loňského roku a příznivci Baníku v něm vybírali logo a etiketu nového piva. „Celkem jsme pracovali s 11 810 hlasy fanoušků, a to je číslo, které překročilo všechna naše očekávání,“ řekla s nadšením manažerka projektu Zuzana Bečková.

Baník, p..o!

Zájem o dění kolem nového fotbalového piva byl opravdu velký, a když pivovar vyzval fanoušky, aby se stali tváří fotbalového piva, zúčastnilo se focení přes sto zájemců. Kdo konkrétně se na etikety a do kampaně nakonec dostal, prozatím pivovar tají. Design etiket i motiv kampaně jsou nyní ve finální fázi příprav. „Věříme, že odvážný krok s využitím skutečných fanoušků fotbalu podtrhne výjimečnost celého našeho projektu,“ tvrdí Bečková.

„Když se ohlédnu zpět, musím přiznat, že v uplynulých čtyřech měsících jsme si všichni, kdo jsme pracovali na projektu fotbalového piva, znovu uvědomili, jak velkým fenoménem je pro tento kraj Baník,“ řekl závěrem tiskový mluvčí Pavel Barvík.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč