0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Přírodní gelato SANI

AD
gelato SANI
ZDROJ: Archiv
sdílet:

SANI je řemeslné gelato, které si zakládá na kvalitě, chuti, zdraví a na italských zásadách zdravé výživy, jež se staly vzorem v Evropě i v zámoří. Tento nový model pravého kvalitního gelata vytvořený pro Prahu byl inspirován právě zdravými zásadami, proto byl pojmenován Sani, tj. zdravé. 

Úspěšnost původního nápadu, realizovaného postupnými kroky, byla zcela potvrzena otevřením prodejny na Jungmannově náměstí 6, na Praze 1, v blízkosti výstupu ze stanice metra Můstek.

Nabízíme gelato, které nezaměnitelným, a hlavně doložitelným způsobem spojuje vysoce kvalitní produkty a funkční potraviny – čili čerstvé nebo zpracované tak, aby zůstaly bohaté na přirozené molekuly s blahodárnými a ochrannými účinky na lidský organismus. Jde o produkt čerpající z více než dvacetiletých zkušeností Morena Faganella, který do tohoto projektu vnesl všechny své znalosti, aby tak vytvořil produkt vyšší kvality, v němž se vyváženě snoubí poctivost a zdraví.

moreno faganello

Není to gelato jako každé jiné, je to gelato Sani.

gelato SANI gelato SANI

Za těmi, kteří nebudou moci prodejnu na Jungmannově náměstí 6, které se nachází kousek od Václavského náměstí, osobně navštívit, přijede tříkolka Sani. Toto vozítko se na začátku 60. let stalo v Itálii symbolem hospodářského boomu. Aby mohli všichni ochutnat gelato Sani, ujede toto pojízdné zmrzlinářství mnoho kilometrů a každému dopřeje nezapomenutelné chuťové zážitky. Sani je model, který se zrodil z lásky ke zmrzlině a zdravému produktu, a z podstaty věci láska, kterou cítíme, netrpí sebechválou... Je to prostě láska!

gelato SANI gelato SANI

Prodejna SANI je otevřena celoročně, v zimních měsících doplníme sortiment například o italské tradiční dezerty, kávové speciality nebo horkou čokoládu ze Sicílie. Sledujte naše novinky na Facebooku nebo Instagramu.

Pořádáte večírek? Chtěli byste tam mít naše originální vozítko plné zmrzliny? Napište nám na Facebook.

Již teď se připravujeme na sezónu 2017 a máme pro vás spoustu zajímavých novinek a jednou z nich je zmrzlina vyráběná z vybraných superpotravin. Více ale neprozradíme. Těšte se společně s námi na sezónu 2017!

SANI

gelato SANI

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit