0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Přivítejte nový den skvělou snídaní

Přivítejte nový den skvělou snídaní
sdílet:
Snídaně je základ, doplní energii, probudí tělo a pomůže začít den. Někomu stačí toust a káva, u které se probírá, jiný se nad cappuccinem, míchanými vejci a slaninou setkává s přáteli či obchodními partnery. Patříte-li spíše do té druhé skupiny, máme pro vás skvělý tip na exotický start do nového dne. Kterýkoli den v týdnu včetně víkendu si totiž můžete vychutnat snídani v originální atmosféře restaurant-lounge-baru Siddharta Café, který je součástí Buddha Bar Hotelu v Jakubské ulici v Praze.

Kromě ‚obyčejných‘ croissantů si můžete objednat i snídaňové menu inspirované Asií – Sladký Obento box a Deluxe Obento box. Ve Sladkém Obento boxu (295 Kč) najdete čerstvé ovoce a netradiční speciality, jako je například banánová palačinka, mungo v kokosové omáčce, sladká Kasafa, omeleta Tamago či Onigiri se sušenou švestkou. Deluxe Obento box (350 Kč) je určen spíše milovníkům slané snídaně, čeká je totiž salát z mořských řas se sezamem, kuřecí mini Yakitori špízy, smažená rýže, míchaná vajíčka s nudlemi a krevetami nebo tofu se sladkou sójovou omáčkou.   

Pokud jste spíše na tradiční snídaně, nemusíte se bát, že byste zůstali o hladu. Kromě francouzských croissantů na vás čekají jemné palačinky nebo organické cereálie, které si můžete dát buď teplé s čerstvým ovocem, nebo studené s nízkotučným nebo sójovým mlékem. Nechybí ani nabídka prvotřídních uzenin, objednat si můžete i pestrý talíř farmářských sýrů či vajíčka upravená dle vašeho přání. Samozřejmostí je nabídka čerstvých džusů, nepřeberné množství čajů všech druhů a chutí a vynikající káva.   

Snídaně se v Siddharta Café podávají každý den od 6.30 do 11.00. Podávají se à la carte nebo jako ochutnávkové snídaňové menu. Nejlépe chutná ve dvou! V Siddharta Café to moc dobře vědí, a tak můžete do 30. září 2009 využít akci Siddharta Café Breakfast 1+1, tedy dvě snídaně za cenu jedné.   

www.buddha-bar-hotel.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit