Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro čerstvé rohlíky k Antonínovi

Pro čerstvé rohlíky k Antonínovi
sdílet:
V Praze vzniklo nové pekařství s kváskovým pečivem, které vám připraví přímo před očima.

 Tahle novinka nám v redakci udělala velkou radost. Je doslova a do písmene čerstvě upečená. Blízko náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze na Vinohradech se před dvěma týdny otevřela nová prodejna s pečivem. Antonínovo pekařství nabízí klasický pšeničný i žitný chleba z pravého kvásku, rohlíky se solí i housky s mákem, ale také tradiční domácí koláče a buchty či obložené housky. Každý den můžete poobědvat vydatnou polévku.
 

Co nakoupit


Zvolit jen jednu věc, která stojí za ochutnání, je nemožné. Kromě nabídky čerstvě upečeného pečiva oceníte i příjemný prostor. Sedět nad horkým čajem, přikusovat k němu drobenkový koláč se šťavnatými švestkami a sledovat u toho, jak chleba v peci zlátne a získává křupavou kůrku – to je splněný sen. Zajděte nasát skvělou atmosféru pekárny k Antonínovi, kde pekařům vidíte přímo pod ruce. Vsadíme se, že jen s jedním bochníkem chleba neodejdete.

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín