0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prodlužujeme soutěž o kávovou kuchařku

Prodlužujeme soutěž o kávovou kuchařku
sdílet:
Pro všechny, kdo chtějí kouzlit s kávou i jinak než ji jen sypat do hrnku a zalévat horkou vodou, prodlužujeme soutěž o kávovou kuchařku „Káva, putování za tajemstvím kávových specialit“. Kuchařka z dílny společnosti Nescafé obsahuje na sedmdesát převážně slaných receptů, nechybějí však ani recepty na sladké dobroty a cestovatelské vyprávění Jorga Zorra, který recepty nasbíral v osmnácti státech světa, kde se pěstuje káva.

Více o knize se dočtete naší novince, nebo na stránkách společnosti Nescafé.

Kuchařku „Káva, putování za tajemstvím kávových specialit“ může vyhrát kterýkoli člen klubu Apetit. Stačí se jen zúčastnit naší soutěže.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit