0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Provedeme vás novým webem – část II.

Provedeme vás novým webem – část II.
sdílet:
V novém seriálu vám děláme průvodce po novém webu www.apetitonline.cz. Posledně jsme vás provedli registrací, nyní si projdeme profil. Skrývá toho v sobě totiž opravdu hodně, od vaší vlastní kuchařky až po seznam přátel. Aby vám z toho nešla hlava kolem, představíme vám jednotlivé funkce a možnosti.

Do sekce ‚Můj profil‘ se dostanete hned dvěma způsoby. Základem obou ale je, že jste již přihlášeni. Nejrychlejší cesta je ze zeleného rámečku, který najdete v pravém horním rohu stránky. Zde stačí kliknout na ‚Můj profil‘.

Stačí tedy kliknout na ‚Můj profil‘ – a je to. Druhý způsob je jen o krok delší. V horní liště kliknete na ‚Apetit klub‘ a poté na ‚Můj profil‘. V něm najdete tyto položky: Můj profil, Moje kuchařka, Vzkazy, Přátelé, Možnosti a Nastavení.

Nastavení

Zde můžete měnit veškeré informace o sobě. V ‚Nastavení účtu‘ najdete registrační formulář, do kterého jste vyplňovali své jméno, e-mailovou adresu, poštovní adresu a další informace. Pokud tedy chcete něco změnit, můžete to provést právě zde. V ‚Nastavení profilu‘ můžete napsat něco o sobě, třeba že milujete grilování, jste specialistou na bezlepkovou dietu nebo prostě jenom to, že vás vaření strašně baví. Fantazii se meze nekladou. Zároveň si můžete zaškrtat i svoje zájmy, ostatní členové klubu tak budou vědět, že rádi vaříte s dětmi nebo cestujete za jídlem. Podle zájmů si pak můžete ostatní členy vyhledávat, seznamovat se s nimi a vyměňovat si rady, zkušenosti a nápady. Měnit heslo můžete po kliknutí na ‚Změna hesla‘ a v ‚Obrázek uživatele‘ si ke svému profilu můžete přidat fotku – svoji, svých dětí, svého psa, oblíbené seriálové postavičky nebo posledního kulinářského výtvoru.

Můj profil

Zde uvidíte základní informace o sobě, ‚Můj profil‘ je totiž – zjednodušeně řečeno – hlavní stránka vašeho profilu, na které vidíte to nejpodstatnější o sobě, můžete si přidat do kuchařky svůj vlastní recept, říci ostatním o sobě více nebo se podívat, jaké recepty z Apetitu jste si přidali do kuchařky.

Nechceme vás zahltit informacemi, proto si zbylé položky – Moje kuchařka, Vzkazy, Přátelé a Možnosti – probereme v dalším díle. Každá z nich má totiž spoustu funkcí a nám jde o to, abyste se v nich vyznali a mohli je plně využívat. Tak to raději budeme probírat pomalu a necháme vám dost času všechny informace vstřebat.

Tip na konec

Pokud jste byli mezi prvními 2000 zaregistro­vanými a začínáte propadat panice, že vám ještě nedošel dárek, nezoufejte. Dárky odesíláme postupně, nemusíte tedy hned podezřívat pošťačku, že si jej nechala pro sebe. Trpělivost dárky od Apetit klubu přináší.

Více se dočtete v dalším díle.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit