0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Průvodce dobrými restauracemi v Čechách a na Moravě

AD
grilovana zelenina
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Uzené se švestkovou omáčkou , bažantí prsa na šalvěji, laty, králík na paprice (v Apetitu č. 6 vařil Michal Göth), pečené myši – tak tohle a desítky dalších národních a regionálních specialit nabízejí podniky zařazené v Průvodci dobrými restauracemi (Stezky dědictví).

Propagace značky Stezky dedictví.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Projekt propaguje desítky podniků od rázovitých hostinců po elegantních restauracích  a z jižní Moravy a Vysočiny se postupně rozšiřuje i do dalších krajů.

Co se nabízí? Jídla lidová, jídla měšťanská, jídla ovlivněná tradicemi sousedních národů i moderní kreace s využitím tradičních surovin. Své místo zde také mají jídla považovaná za národní klenoty – svíčková, nebo vepřová pečeně nebo kachna, zelí a knedlík. 

Podniky nabízející regionální gastronomii vybírají experti Stezek dědictví a testují je podle jednotných kritérií. Dojem z návštěvy vybraných podniků napište na www.stezky-dedictvi.cz anebo jej sdělit tisícům příznivců našeho gastronomického dědictví prostřednictvím Facebooku - www.facebook.com/stezkydedictvi.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč