Nová registrace Zapomenuté heslo

Průvodce dobrými restauracemi v Čechách a na Moravě

14. 6. 2010
grilovana zelenina
Pixabay.com

Propagace značky Stezky dedictví.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Projekt propaguje desítky podniků od rázovitých hostinců po elegantních restauracích  a z jižní Moravy a Vysočiny se postupně rozšiřuje i do dalších krajů.

Co se nabízí? Jídla lidová, jídla měšťanská, jídla ovlivněná tradicemi sousedních národů i moderní kreace s využitím tradičních surovin. Své místo zde také mají jídla považovaná za národní klenoty – svíčková, nebo vepřová pečeně nebo kachna, zelí a knedlík. 

Podniky nabízející regionální gastronomii vybírají experti Stezek dědictví a testují je podle jednotných kritérií. Dojem z návštěvy vybraných podniků napište na www.stezky-dedictvi.cz anebo jej sdělit tisícům příznivců našeho gastronomického dědictví prostřednictvím Facebooku - www.facebook.com/stezkydedictvi.

Sdílet článek