0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Průvodce dobrými restauracemi v Čechách a na Moravě

AD
grilovana zelenina
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Uzené se švestkovou omáčkou , bažantí prsa na šalvěji, laty, králík na paprice (v Apetitu č. 6 vařil Michal Göth), pečené myši – tak tohle a desítky dalších národních a regionálních specialit nabízejí podniky zařazené v Průvodci dobrými restauracemi (Stezky dědictví).

Propagace značky Stezky dedictví.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Projekt propaguje desítky podniků od rázovitých hostinců po elegantních restauracích  a z jižní Moravy a Vysočiny se postupně rozšiřuje i do dalších krajů.

Co se nabízí? Jídla lidová, jídla měšťanská, jídla ovlivněná tradicemi sousedních národů i moderní kreace s využitím tradičních surovin. Své místo zde také mají jídla považovaná za národní klenoty – svíčková, nebo vepřová pečeně nebo kachna, zelí a knedlík. 

Podniky nabízející regionální gastronomii vybírají experti Stezek dědictví a testují je podle jednotných kritérií. Dojem z návštěvy vybraných podniků napište na www.stezky-dedictvi.cz anebo jej sdělit tisícům příznivců našeho gastronomického dědictví prostřednictvím Facebooku - www.facebook.com/stezkydedictvi.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit