0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty provoněné mátou

Recepty provoněné mátou
sdílet:
Mátu dnes koupíte na každém rohu, a navíc ji snadno zvládnete vypěstovat. Tak proč ji pořád dokola používat jen do salátu a obligátního mojita?

Pro kuchyňské použití je nejlepší máta čerstvá. Bylinka má léčivé účinky. Podporuje trávení a chuť k jídlu a pomáhá při bolestech hlavy. Její osvěžující vůně si bohatě užijete v receptech z červnového Apetitu. Mátu jsme přidali do bylinkové marinády na vepřovou pečeni, do studené okurkové polévky, ledového sorbetu s jasmínovým čajem i efektních skládaných lasagní s kuřecími řízky a bílým kubánským rumem.

Osvěžte se mátovými recepty z červnového vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč