Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty provoněné mátou

pohár s ovocem a mátou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Mátu dnes koupíte na každém rohu, a navíc ji snadno zvládnete vypěstovat. Tak proč ji pořád dokola používat jen do salátu a obligátního mojita?

Pro kuchyňské použití je nejlepší máta čerstvá. Bylinka má léčivé účinky. Podporuje trávení a chuť k jídlu a pomáhá při bolestech hlavy. Její osvěžující vůně si bohatě užijete v receptech z červnového Apetitu. Mátu jsme přidali do bylinkové marinády na vepřovou pečeni, do studené okurkové polévky, ledového sorbetu s jasmínovým čajem i efektních skládaných lasagní s kuřecími řízky a bílým kubánským rumem.

Osvěžte se mátovými recepty z červnového vydání časopisu Apetit.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

Atraktivní a upravený vzhled je cílem každé dívky. K tomu se doporučuje nejen používat různé kosmetické přípravky, ale také zvýšit konzumaci potravin, které obsahují nejvíce zdraví prospěšných látek. Ve skutečnosti existuje poměrně velký...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč