Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty provoněné mátou

pohár s ovocem a mátou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Mátu dnes koupíte na každém rohu, a navíc ji snadno zvládnete vypěstovat. Tak proč ji pořád dokola používat jen do salátu a obligátního mojita?

Pro kuchyňské použití je nejlepší máta čerstvá. Bylinka má léčivé účinky. Podporuje trávení a chuť k jídlu a pomáhá při bolestech hlavy. Její osvěžující vůně si bohatě užijete v receptech z červnového Apetitu. Mátu jsme přidali do bylinkové marinády na vepřovou pečeni, do studené okurkové polévky, ledového sorbetu s jasmínovým čajem i efektních skládaných lasagní s kuřecími řízky a bílým kubánským rumem.

Osvěžte se mátovými recepty z červnového vydání časopisu Apetit.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín