0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty provoněné mátou

Recepty provoněné mátou
sdílet:
Mátu dnes koupíte na každém rohu, a navíc ji snadno zvládnete vypěstovat. Tak proč ji pořád dokola používat jen do salátu a obligátního mojita?

Pro kuchyňské použití je nejlepší máta čerstvá. Bylinka má léčivé účinky. Podporuje trávení a chuť k jídlu a pomáhá při bolestech hlavy. Její osvěžující vůně si bohatě užijete v receptech z červnového Apetitu. Mátu jsme přidali do bylinkové marinády na vepřovou pečeni, do studené okurkové polévky, ledového sorbetu s jasmínovým čajem i efektních skládaných lasagní s kuřecími řízky a bílým kubánským rumem.

Osvěžte se mátovými recepty z červnového vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit