0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Registrace na 8. Apetit piknik finišují!

Apetit piknik
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Stejně jako v předchozích letech hledáme nové talenty, neokoukané podniky a budoucí gastronomické hvězdy! Pošlete nám svou přihlášku ještě dnes, čas máte už jen do 11. 3. 2018.

menu na Apetit pikniku Právě pro vás pilně připravujeme 8. ročník Apetit pikniku, který se bude konat v sobotu 16. 6. 2018 na už tradičním místě, tedy v pražské Grébovce (Havlíčkových sadech) na Vinohradech

Právě teď se můžete registrovat coby prodejci a kulináři a stát se součástí jedinečného kulinárního trhu a gastronomického festivalu v jednom. Stačí vyplnit jednoduchý registrační formulář.

láhve prossecca na Apetit piknik Už se nemůžeme dočkat až ochutnáme vaše výrobky! Pečete neodolatelné pečivo s lepkem či bez, jsou vaší specialitou tradiční nebo netradiční sladkosti, připravujete ty nejlahodnější burgery, těstoviny či mořské plody? Zaměřujete se vyladěné vegetariánské nebo veganské lahůdky, vaříte nejlepší džemy, přesnídávky nebo sirupy, servírujete tu nejvoňavější kávu nebo mícháte osvěžující limonády? Stojíme o vás všechny! Chceme, aby na Apetit pikniku bylo opravdu z čeho vybírat a každý milovník dobrého jídla si přišel na své! 

Chcete předvést své umění na nejlepší gastronomické party pod širým nebem? Stačí se registrovat tady: piknik.apetitonline.cz/registrace 

burgri na Apetit pikniku Na registraci na 8. Apetit piknik máte čas pouze do 11. 3. 2018, takže neváhejte a vyplňte formulář ještě dnes. Redakce pak vybere kulináře, prodejce a farmáře, kteří se v červnu představí na Apetit pikniku. Pojďte do toho s námi!

Víte o někom, kdo by na pikniku rozhodně neměl chybět? Pište nám své tipy na piknik@apetitonline.cz!

V případě jakýchkoli dotazů pište na piknik@apetitonline.cz.

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit