0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Registrace na 8. Apetit piknik finišují!

Apetit piknik
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Stejně jako v předchozích letech hledáme nové talenty, neokoukané podniky a budoucí gastronomické hvězdy! Pošlete nám svou přihlášku ještě dnes, čas máte už jen do 11. 3. 2018.

menu na Apetit pikniku Právě pro vás pilně připravujeme 8. ročník Apetit pikniku, který se bude konat v sobotu 16. 6. 2018 na už tradičním místě, tedy v pražské Grébovce (Havlíčkových sadech) na Vinohradech

Právě teď se můžete registrovat coby prodejci a kulináři a stát se součástí jedinečného kulinárního trhu a gastronomického festivalu v jednom. Stačí vyplnit jednoduchý registrační formulář.

láhve prossecca na Apetit piknik Už se nemůžeme dočkat až ochutnáme vaše výrobky! Pečete neodolatelné pečivo s lepkem či bez, jsou vaší specialitou tradiční nebo netradiční sladkosti, připravujete ty nejlahodnější burgery, těstoviny či mořské plody? Zaměřujete se vyladěné vegetariánské nebo veganské lahůdky, vaříte nejlepší džemy, přesnídávky nebo sirupy, servírujete tu nejvoňavější kávu nebo mícháte osvěžující limonády? Stojíme o vás všechny! Chceme, aby na Apetit pikniku bylo opravdu z čeho vybírat a každý milovník dobrého jídla si přišel na své! 

Chcete předvést své umění na nejlepší gastronomické party pod širým nebem? Stačí se registrovat tady: piknik.apetitonline.cz/registrace 

burgri na Apetit pikniku Na registraci na 8. Apetit piknik máte čas pouze do 11. 3. 2018, takže neváhejte a vyplňte formulář ještě dnes. Redakce pak vybere kulináře, prodejce a farmáře, kteří se v červnu představí na Apetit pikniku. Pojďte do toho s námi!

Víte o někom, kdo by na pikniku rozhodně neměl chybět? Pište nám své tipy na [email protected]!

V případě jakýchkoli dotazů pište na [email protected].

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč