0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Registrace na 9. Apetit piknik končí už tuto neděli!

burgeri na Apetit pikniku
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Stejně jako v předchozích letech hledáme nové talenty, neokoukané podniky a budoucí gastronomické hvězdy! Pošlete nám svou přihlášku do 31. 3. 2019! Právě pro vás pilně připravujeme 9. ročník Apetit pikniku, který se bude konat v sobotu 15. 6. 2019 už tradičně v pražské Grébovce (Havlíčkových sadech) na Vinohradech. 

Apetit piknik thai menuPrávě teď se můžete registrovat coby kulináři, prodejci nebo restaurace a stát se součástí jedinečného kulinárního trhu a gastronomického festivalu v jednom. Stačí vyplnit jednoduchý registrační formulář.

Už se nemůžeme dočkat až ochutnáme vaše výrobky! Pečete neodolatelné pečivo s lepkem či bez, jsou vaší specialitou tradiční nebo netradiční sladkosti, připravujete ty nejlahodnější burgery, těstoviny či mořské plody? Zaměřujete se na vyladěné vegetariánské nebo veganské lahůdky, vaříte nejlepší džemy, přesnídávky nebo sirupy, servírujete tu nejvoňavější kávu nebo mícháte osvěžující limonády? Stojíme o vás všechny! Chceme, aby na Apetit pikniku bylo opravdu z čeho vybírat a každý milovník dobrého jídla si přišel na své! 

Apetit piknik slané koláčePředveďte své umění na nejlepší gastronomické party pod širým nebem! Stačí se registrovat tady: piknik.apetitonline.cz/registrace 

Na registraci na 9. Apetit piknik máte čas do 31. 3. 2019, takže neváhejte a vyplňte formulář co nejdříve. Redakce pak vybere kulináře, prodejce a farmáře, kteří se v červnu představí na Apetit pikniku. Pojďte do toho s námi!

Nechcete se sami zařadit mezi prodejce, ale víte o někom, kdo by na pikniku rozhodně neměl chybět? Pište nám své tipy na piknik@apetitonline.cz!

V případě jakýchkoli dotazů prosím pište přímo týmu Apetit pikniku na piknik@apetitonline.cz.

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit