Máte chuť na lehké jarní menu plné mořských plodů? V restauraci Fluidum
můžete 30. března ochutnat gratinované svatojakubské mušle, těstoviny s
kalamáry i na grilu připraveného kanadského humra.
Mořské plody a evropská vína
Restaurace Fluidum, kterou najdete v Praze na Vinohradech, se inspirovala svěžestí prvních jarních dnů a rozhodla se nabídnout lehké menu plné čerstvých mořských plodů a korýšů. Ty doplní ryzlink a veltlínské zelené z vybraných evropských vinařství. Připraveny pro vás budou slávky, kanadský humr, kalamáry a další mořské plody v jednoduchých, avšak lahodných úpravách.
Menu večera:
- Salátek s marinovanými slávkami
- Mušlová polévka se zeleninkou
- Risotto s kanadským humrem
- Čerstvé těstoviny s kalamáry a pestem
- Gratinovaná mušle sv. Jakuba s bramborovým pyré
- Kanadský humr na grilu s máslem a bagetkou
- Tapioka s polévkou ze zralého manga
Co: Speciální menu
Kdy: 30. března 2011 v 19 hodin
Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz