0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Řetězec restaurací Kogo má nového člena!

Řetězec restaurací Kogo má nového člena!
sdílet:
Duplex Kogo nabízí chutě Středomoří i českou klasiku přímo v centru Prahy. A také samozřejmě hudbu.

Pod značkou Kogo se vybaví především středomořská, resp. italská kuchyně. To platí i nadále. Nový jídelní lístek nabízí poprvé také speciality české kuchyně.

Při současných mrazech oceníte bramboračkou s hříbky nebo gulášovku se škvarkovými plackami. Spolehlivě vás zasytí kachní stehno na pivě, svíčková na smetaně nebo řízek s bramborovým salátem.

Pokud na to radši jdete zlehka, můžete si vybrat krevetky opečené na bílém víně, salát s kozím sýrem nebo caprese s buvolí mozzarellou. V menu nechybí samozřejmě široká nabídka těstovin a ryb. A komu se zachce masa, dá si steak ze svíčkové nebo telecí kotletu.

Od kdy do kdy?
Noční hladovci uvítají dlouhou otevírací dobu – od neděle do úterý je restaurace v provozu od 11 do 23 hodin a od středy do soboty od 11 do 4 hodin ráno. Restaurace sídlí na Václavském náměstí v 6. patře budovy číslo 21, hudební klub o patro výš.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit