0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rezervujte si termín na Prague Food Festival!

Rezervujte si termín na Prague Food Festival!
sdílet:
Tento třídenní svátek jídla má v Čechách už tradici. Pod širým nebem se opět budou koncentrovat nejlepší šéfkuchaři a producenti nápojů této země. 

 

Návštěvníci mohou ochutnat domácí i exotické gastronomické speciality od nejzajímavějších restaurantů z publikace Maurerův výběr GRAND RESTAURANT.

Na co se můžete těšit


Opět nebudou chybět oblíbené cooking shows šéfkuchařů, například ‚hvězdného‘ Zdeňka Pohlreicha či Romana Pauluse. Ten kromě své tradiční show představí na pódiu speciální kurzy pro děti. Letošní novinkou bude řízená degustace olivového oleje z Andalusie. Šéfkuchař Riccardo Lucque bude prezentovat své umění na unikátním robotu Cooking Chef od společnosti Kenwood.
 

Umíte jídlo vyfotit?


Redaktorky z časopisu Apetit vám ukážou, jak upravit jídlo pro dokonalou fotografii – tzv. food styling.

V neděli 30. května se v rámci festivalu můžete zúčastnit Mistrovství České republiky v točení a servírování prémiového ležáku Stella Artois. Další novinkou bude prezentace pivního sommeliérství a veřejný bar Stella Artois, kde budete moci získat certifikát devíti kroků čepování a servírování tohoto belgického ležáku.

 

 

 

 

Svátek pro milovníky vína


Dovozce vín – společnost Bacchus má nejdelší tradici na českém trhu, a proto nesmí chybět na Prague Food Festival. Ochutnáte vína z celého světa – z Itálie, Francie, Španělska a z Argentiny.

 

 

 

 

 

 

Zaměřeno na děti


Poprvé bude v nabídce speciální dětské menu v tzv. malém Alcronu, kam bude zakázán vstup osobám vyšším než 140 cm. Připraveny budou zdarma dárečky a minerální voda Mattoni. Hledejte stan s názvem Dobroty pro děti.

Po celou dobu festivalu bude na místě kamera Apetit.TV. Na obrazovkách u vstupů i přímo v areálu uvidí návštěvníci reportáže upoutávky na probíhající akce, ukázky videoreceptů a jiné užitečné informace ze světa gastronomie.


Základní fakta

Co: Prague Food Festival 2010
Kdy:
28.–30. května 2010 12–22 hod., neděle do 21 hod.
Kde: Jižní zahrady Pražského hradu (Rajská, Na Valech a Hartigovská)
Info:  www.praguefoodfestival.com, pff.apetitonline.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč