Červený koberec, filmové hvězdy a vybrané pochoutky. Vypravte se do Varů nejen za kulturním, ale také za kulinárním zážitkem.
Milovníci filmu si nemusejí během 53. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary odpírat ani dobré jídlo. O chuťové buňky návštěvníků se už počtvrté postará pop-up restaurace SaSaZu, kterou od 29. 6. do 7. 7. naleznou v hotelu Quisisana Palace přímo v centru Karlových Varů. Šéfkuchař Andy Tan, specialista na moderní fusion asijskou kuchyni, připravil festivalové menu sestavené z nejoblíbenějších jídel pražského SaSaZu.
Chybět nebudou
- salát ze zelené papáji Thai Papaya Salad
- krevetové rolky Bang Chang Shrimp
- SaSa Crispy Roll s tuňákem, lososem a omáčkou z černého sezamu.
Mezi hlavními jídly se objeví
- Crispy Duck, lahodná kombinace kachny a foie gras,
- Ga Cari čili kuřecí Massaman kari
- hovězí SaSaZu Filet
Restaurace bude otevřena denně od 12 hodin, stůl je možné rezervovat telefonicky na čísle +420 284 097 455 nebo přes on-line rezervační systém SaSaZu.