0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

SaSaZu na filmových vlnách

SaSaZu menu
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Červený koberec, filmové hvězdy a vybrané pochoutky. Vypravte se do Varů nejen za kulturním, ale také za kulinárním zážitkem. 

 

SaSaZu kuchařMilovníci filmu si nemusejí během 53. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary odpírat ani dobré jídlo. O chuťové buňky návštěvníků se už počtvrté postará pop-up restaurace SaSaZu, kterou od 29. 6. do  7. 7. naleznou v  hotelu Quisisana Palace přímo v centru Karlových Varů. Šéfkuchař Andy Tan, specialista na moderní fusion asijskou kuchyni, připravil festivalové menu sestavené z nejoblíbenějších jídel pražského SaSaZu. 

Chybět nebudou  

  • salát ze zelené papáji Thai Papaya Salad
  • krevetové rolky Bang Chang Shrimp  
  • SaSa Crispy Roll s tuňákem, lososem a omáčkou z černého sezamu.

Mezi hlavními jídly se objeví  

  • Crispy Duck, lahodná kombinace kachny a foie gras,  
  • Ga Cari čili kuřecí Massaman kari 
  • hovězí SaSaZu Filet 

Restaurace bude otevřena denně od 12 hodin, stůl je možné rezervovat telefonicky na čísle +420 284 097 455 nebo přes on-line rezervační systém SaSaZu. 

Autor: Lucie Velek

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit