Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Šéfkuchař Lucio Pompili přiveze do Prahy tradiční italskou kuchyni

spagety s morakymi plody
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Již zítra, v úterý 22. března, ochutnáte v restauracích Aromi a La Finestra pokrmy tradiční italské kuchyně, které pro vás uvaří fenomenální šéfkuchař Lucio Pompili.

Michelinský šéfkuchař a inovátor Lucio Pompili bude opět hostem v restauracích Aromi a La Finestra. Pod jeho taktovkou vznikne speciální menu, které vás přesvědčí o jednoduchosti tradiční italské kuchyně. Ve svých velkých hrncích uvaří mušle moscioli z Portonova, rybu amatriciana a tuňáka carbonara. Jeho kuchyně využívá lokální suroviny a respektuje přirozené rytmy přírody. Některé lahůdkové produkty vymýšlí a vyrábí sám.

Pokud chcete ochutnat tradiční italskou kuchyni z rukou opravdového mistra, rezervujte si místa na telefonu 222 713 222 nebo na e-mailu [email protected].

Skryt pre seznam

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...