0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Šéfkuchař Lucio Pompili přiveze do Prahy tradiční italskou kuchyni

spagety s morakymi plody
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Již zítra, v úterý 22. března, ochutnáte v restauracích Aromi a La Finestra pokrmy tradiční italské kuchyně, které pro vás uvaří fenomenální šéfkuchař Lucio Pompili.

Michelinský šéfkuchař a inovátor Lucio Pompili bude opět hostem v restauracích Aromi a La Finestra. Pod jeho taktovkou vznikne speciální menu, které vás přesvědčí o jednoduchosti tradiční italské kuchyně. Ve svých velkých hrncích uvaří mušle moscioli z Portonova, rybu amatriciana a tuňáka carbonara. Jeho kuchyně využívá lokální suroviny a respektuje přirozené rytmy přírody. Některé lahůdkové produkty vymýšlí a vyrábí sám.

Pokud chcete ochutnat tradiční italskou kuchyni z rukou opravdového mistra, rezervujte si místa na telefonu 222 713 222 nebo na e-mailu info@aromi.cz.

Související články

Vánoce po italsku: panettone
  • Tipy a triky

Vánoce po italsku: panettone

Samozřejmě že milujeme českou klasiku a tradiční vánoční dobroty. Stejně tak nás ale baví občas nahlédnout za hranice a ochutnat i jiné než české Vánoce. ...
6 kuchařek, které vás naučí vařit italsky
  • Zajímavosti

6 kuchařek, které vás naučí vařit italsky

1. Marcella Hazan: Klasická italská kuchyně Klasická příručka patří k nejopěvovanějším knihám italské kuchyně. Recepty jsou rozděleny tak, aby si každý našel své, od začátečníka až po zkušeného profesionála. Autorka vysvětluje velmi...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit