0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: Hovězí pupek

Seriál o mase: Hovězí pupek
sdílet:
Díky seriálu v časopise Apetit objevíte v hovězím pupku další opomíjený kus masa. Výtečně se hodí k omáčkám, ale taky na steak.

Pupek je měkká část hovězího břicha bez kostí. Řezníci v zahraničí ho ještě dál porcují, u nás se většinou prodává v celku. Jde o relativně levné maso, ze kterého lze udělat i báječný steak výrazné chuti. Podle kuchaře Václava Friče je výborný jednoduše grilovaný nebo vařený.

V srpnovém Apetitu najdete recept na hovězí pupek se žampionovou omáčkou a sendvič s flank steakem.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit