0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sezonní houbové menu v restauraci The Monastery

Sezonní houbové menu v restauraci The Monastery
sdílet:
Díky štědrosti českých lesů připravil šéfkuchař restaurace The Monastery Richard Fuchs se svým týmem jedinečné menu, které ukazuje, jak široké využití mají houby v kuchyni.

České houby na talíři



V menu naleznete pokrmy z jedlých lišek ze Šumavy a z hřibů z východních Čech, z oblasti poblíž Hradce Králové. „S velkou radostí jsme zahrnuli toto přírodní bohatství českého venkova do našeho menu. Houby se v tomto ročním období dají najít téměř v jakémkoli lese a my jsme záměrně vybrali ty nejkvalitnější,“ řekl šéfkuchař Richard Fuchs.

Houbové menu



Hosté restaurace The Monastery budou moci ochutnat například teplý salát z holouběte s liškami, červenou řepou a hruškou či králíka dušeného s lesními houbami, pastinákem a libečkem. Pokrmy z čerstvých hub budou v nabídce restaurace do konce září.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit