0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sezonní houbové menu v restauraci The Monastery

Sezonní houbové menu v restauraci The Monastery
sdílet:
Díky štědrosti českých lesů připravil šéfkuchař restaurace The Monastery Richard Fuchs se svým týmem jedinečné menu, které ukazuje, jak široké využití mají houby v kuchyni.

České houby na talíři



V menu naleznete pokrmy z jedlých lišek ze Šumavy a z hřibů z východních Čech, z oblasti poblíž Hradce Králové. „S velkou radostí jsme zahrnuli toto přírodní bohatství českého venkova do našeho menu. Houby se v tomto ročním období dají najít téměř v jakémkoli lese a my jsme záměrně vybrali ty nejkvalitnější,“ řekl šéfkuchař Richard Fuchs.

Houbové menu



Hosté restaurace The Monastery budou moci ochutnat například teplý salát z holouběte s liškami, červenou řepou a hruškou či králíka dušeného s lesními houbami, pastinákem a libečkem. Pokrmy z čerstvých hub budou v nabídce restaurace do konce září.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč