Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sezonní houbové menu v restauraci The Monastery

Sezonní houbové menu v restauraci The Monastery
sdílet:
Díky štědrosti českých lesů připravil šéfkuchař restaurace The Monastery Richard Fuchs se svým týmem jedinečné menu, které ukazuje, jak široké využití mají houby v kuchyni.

České houby na talíři

 


V menu naleznete pokrmy z jedlých lišek ze Šumavy a z hřibů z východních Čech, z oblasti poblíž Hradce Králové. „S velkou radostí jsme zahrnuli toto přírodní bohatství českého venkova do našeho menu. Houby se v tomto ročním období dají najít téměř v jakémkoli lese a my jsme záměrně vybrali ty nejkvalitnější,“ řekl šéfkuchař Richard Fuchs.

 

 

 

Houbové menu

 


Hosté restaurace The Monastery budou moci ochutnat například teplý salát z holouběte s liškami, červenou řepou a hruškou či králíka dušeného s lesními houbami, pastinákem a libečkem. Pokrmy z čerstvých hub budou v nabídce restaurace do konce září.

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...