0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sheraton zve do měkké postele a na francouzské dobroty

Sheraton zve do měkké postele a na  francouzské dobroty
sdílet:
Starwood hotels & resorts pokračují v tažení na střední a východní Evropu. V centru Prahy byl v neděli 1. března otevřen Sheraton Prague Charles Square Hotel. Značka Sheraton tak vstoupila na rozvíjející se český trh. Nový hotel najdete na spojnici mezi Starým Městem a novými pražskými čtvrtěmi.

Stávající nádvoří hotelu atriového typu bylo během jedenadvaceti měsíců přestavěno na dvojité lobby, kam proniká denní světlo. Ve vstupní hale hotelu, který nabízí 160 pokojů a apartmá vybavených speciálními komfortními postelemi Sheraton Sweet Sleeper BedSM, najdete útulný Diamonds Bar. O něco dále je pak restaurace, nabízející špičkový servis, čerstvé místní produkty a rozmanitost skvostných francouzských pokrmů. Restaurace Brasserie Délice, kterou vede český šéfkuchař Jan Pípal, ústí do Žitné ulice. Pro milovníky kávy a sladkostí je k dispozici i kavárna, kde je možné posedět nebo si odnést lahůdky s sebou.

„Praha je nejúchvatnějším městem v regionu pro kteroukoli z předních značek Starwood a jsme rádi, že máme příležitost vstoupit na trh právě se značkou Sheraton. Skvěle ladí se stylem tohoto energického města,“ prohlásil Roeland Vos, prezident Starwood Hotels and Resorts pro Evropu, Afriku a Střední východ.

„Česká ekonomika je jednou z nejzářnějších v Evropě a je nám ctí, že přivádíme Sheraton do Prahy a Starwood tak zanechává další otisky ve východní Evropě,“ doplnil Erhard Noreisch, Senior Vice president a ředitel Starwood Hotels & Resorts ve střední a východní Evropě.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit