0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Silvestr v Le Palais

Silvestr v Le Palais
sdílet:

31. prosince 2008 | Zapomeňte na chlebíčky, gauč i televizi a vyrazte na exkluzivní silvestrovskou večeři do hotelu Le Palais, který v říjnu 2008 znovu obdržel na vyhlášení vítězů World Travel Awards 2008 cenu Leading Boutique hotel České republiky.

Co: Silvestrovská večeře
Kdy: středa 31. prosince 2008
Kde: hotel Le Palais (U Zvonařky 1, 120 00 Praha 2)
Za kolik: 5720 Kč (cena zahrnuje sedmichodové gurmánské menu, nealko nápoje a sklenku vína ke každému chodu, živou hudbu, tanec, bohatou tombolu a ohňostroj)
Rezervace na adrese info@palaishotel.cz nebo na telefonu 234 634 111

Co se bude servírovat?

  • Ravioli z říčních ráčků s marinovanou navetou a ředkvičkovým salátem
  • Carpacio z chobotnice s bazalkovým pestem
  • Petrželový krém s dýňovým olejem a řapíkatým celerem
  • Filet z kambaly s dýňovým rizotem a humrovou pěnou
  • Křepelka nadívaná lanýžovou fáší, podávaná s růžičkovou kapustou, hříbkovou omáčkou a plátkem lanýže Alba
  • Lesní ovoce s jahodami a sorbetem z bazalky a citrónu
  • Káva s pralinkami
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit