
Již počtvrté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci!
Přijďte se podívat 10. - 13. října 2016 a ochutnejte polévky:
- v pondělí 10. 10. od Romana Pauluse z Radisson Blu Alcron
- v úterý 11. 10. od Patrika Šándora z Umami Sushi
- ve středu 12. 10. od Marka Fichtnera z Augustin Restaurant (MasterChef)
- ve čtvrtek 13. 10. od food blogerky a moderátorky Koko alias Veroniky Kokešové
Koupí polévky (za cenu 55 Kč) si nejen pochutnáte, ale i přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách, kteří si rehabilitaci v centru ERGO Aktiv nemohou spolufinancovat sami.
A proč je škoda nejíst dobře? To vám vysvětlí patron letošní Smršti – mladý a nadšený kuchař Martin Škoda. Přijďte a vyhrajte jeho kuchařku Škoda nevařit.
Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015. Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte plátěnou tašku s příběhy klientů ERGO Aktiv nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.
Záštitu nad Polívkovou smrští převzala Městská část Praha 5 v čele se starostou MUDr. Radkem Klímou.
Více najdete na www.polivkovasmrst.cz a na www.ergoaktiv.cz.