0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Škoda nejíst dobře! Polívková smršť na Andělu

Polívková smršť na Andělu
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Již počtvrté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci! 

Přijďte se podívat 10. - 13. října 2016 a ochutnejte polévky:

  • v pondělí 10. 10. od Romana Pauluse z Radisson Blu Alcron
  • v úterý 11. 10. od Patrika Šándora z Umami Sushi
  • ve středu 12. 10. od Marka Fichtnera z Augustin Restaurant (MasterChef)
  • ve čtvrtek 13. 10. od food blogerky a moderátorky Koko alias Veroniky Kokešové

Koupí polévky (za cenu 55 Kč) si nejen pochutnáte, ale i přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách, kteří si rehabilitaci v centru ERGO Aktiv nemohou spolufinancovat sami.

A proč je škoda nejíst dobře? To vám vysvětlí patron letošní Smršti – mladý a nadšený kuchař Martin Škoda. Přijďte a vyhrajte jeho kuchařku Škoda nevařit.

Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015. Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte plátěnou tašku s příběhy klientů ERGO Aktiv nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.

Záštitu nad Polívkovou smrští převzala Městská část Praha 5 v čele se starostou MUDr. Radkem Klímou.

Více najdete na www.polivkovasmrst.cz a na www.ergoaktiv.cz.

účastníci Polívková smrště na Andělu

Související články

5 večeří: syté zimní polévky
  • Tipy a triky

5 večeří: syté zimní polévky

Máme pro vás pět oblíbených polévek ze zimní zeleniny, které vás zaručeně zasytí a prohřejí od hlavy až k patě. ...
Uvařeno do 30 minut: krémové polévky
  • Tipy a triky

Uvařeno do 30 minut: krémové polévky

Moc dobře víme, že v pracovním týdnu platí: čím méně času strávíme u sporáku, tím lépe. Následující polévky toto kritérium splňují beze zbytku. A navíc jsou zdravé, zahuštěné jen zeleninou....
Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit