0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Školka vaření v Brně

Školka vaření v Brně
sdílet:
26. 7. | Děti do kuchyně rozhodně patří, a to vědí i v brněnském gastronomickém studiu Divoká vařečka. Máte-li pro vaření zapáleného potomka ve věku pěti až deseti let, můžete ho přihlásit do kurzu Školka vaření,  po jehož absolvování děti dostanou diplom a medaile. Co se naučí?

  • Tříbarevný slavnostní drink z ovoce a zeleniny s kreativní ozdobou
  • Domácí špenátové ravioly s čerstvou rajčatovou omáčkou
  • Domácí medové sušenky s čerstvým ovocem

Co: Kurz vaření pro děti
Kdy: 26. 7. 2010, 11.00 – 13.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 600 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit