0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sladká jídla de luxe

Sladká jídla de luxe
sdílet:
Sladké hlavní chody jsou pro naši kuchyni typické. Klasické recepty vyladil šéfkuchař Tomáš Reisinger tak, že na nich ujedete stejně jako jeho hosté v nejlepších restauracích.

No, uznejte, i obyčejná krupičná kaše dostane šmrnc, když do ní přidáte šafrán, který ji obarví a dodá jemnou exotickou příchuť. A podobně si šéfkuchař vyhrál i s dalšími tradičními sladkými jídly české kuchyně – vdolečky, které obohatil lískovou náplní, škubánky, které podává s rumovými švestkami, či knedlíky, které naplnil rynglemi a brusinkami. Výčet doplňují rýžový nákyp s jeřabinou a buchtičky s vinnou pěnou. Sladké lahůdky!

Recepty na tradiční sladká jídla v netradičním provedení najdete v říjnovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč