Velikonoční vydání časopisu Apetit ode dneška najdete na stáncích. Naučte se spolu s námi vlastnoručně vyrobit čokoládová vejce, upéct jednoduchý mazanec bez kynutí nebo beránka vyladěného do posledního detailu.
Dubnový Apetit pro vás má 112 osvědčených tipů, kterými přivoláte jaro cobydup. Vychutnáte si spolu s námi velké vajíčkové hody s třiceti osvědčenými i úplně novými jídly z vajec. Šéfkuchař Václav Frič vás naučí pracovat s hovězí kližkou. Pravý hospodský guláš je z ní neodolatelný. Se čtyřmi špenátovými recepty se naladíte na jarní notu a kuře s nádivkou připravené pěkně krok za krokem budete chtít obědvat každou neděli. Chocolatiérka Lucie Glaister vám předvede, jak si doma vyrobit čokoládová vejce. S překvapením uvnitř! Přejeme vám sladké Velikonoce.
Dále v čísle
Sekaná 5× jinak, jak nakoupit a upravit jehněčí, test smetany ke šlehání, sváteční velikonoční hostina, recenze kuchařky Hubněte po italsku a další.