0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Snacker: svačina bez práce až pod nos

Snacker: svačina bez práce až pod nos
sdílet:
Zatímco děti se vrací k psaní úkolů, vy se s příchodem nového školního roku musíte vrátit k přípravě svačin. První týden to zkusíte s rohlíkem a šunkou, druhý týden vám začne docházet fantazie, třetí týden vyčerpáte repertoár a ve čtvrtém už se modlíte, aby to za vás vzal někdo jiný. Na svačiny totiž nemáte už ani čas, ani nervy.

Pro všechny podobně zoufalé rodiče, kteří vyčerpali své nápady, naše pomazánky i chytré nápady (tuňákový wrap, kapesní pizza, guacamolové špízy), je tu záchrana v podobě nové svačinové služby Snacker.

Na stránkách www.snacker.cz si jednoduše vyberete svačinu pro svou ratolest, objednáte ji a máte hotovo. V nabídce jsou svačiny slané i sladké, zdravé i bio. Připravují se v den rozvážky, balí se do speciální polystyrenové krabičky, která je schopna dočasně udržet stálou teplotu, převáženy jsou v v transportním termoboxu, který udržuje konstantní teplotu dlouhodobě a jako bonus má každý sáček se svačinou štítek se jménem malého školáka a obsahem krabičky.

Svačinu za vás vyřeší Snacker

Svačinu můžete dětem objednat třeba na měsíc dopředu, ve svačinovém menu je přes dvacet druhů nejrůznějšího obloženého pečiva a dalších lahůdek, takže se není třeba obávat, že by se dětem svačina přejedla. Ke každé svačině navíc můžete své ratolesti přiobjednat nápoj (ledový čaj, džus, vodu) a ovoce nebo zeleninu. Cena svačiny se pohybuje od 9,90 do 39,90 Kč a rozvoz do škol je zdarma.

A kde se Snacker vzal? Zrodil se v hlavách dvou studentů. S tímto projektem pak vyhráli v kategorii ‚Potenciál‘ soutěže Milionový nápad, kterou pořádá Institut rozvoje podnikání při Vysoké škole ekonomické v Praze. Vloni si svůj nápad ověřili v praxi, kdy cvičně zásobovali čtyři pražské školy. Nyní jsou Ladislav Falbr (21) a Stanislav Richter (22) připraveni rozvážet svačiny po celé Praze a postupně i v dalších regionech.


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit