0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Snoubení vín a dezertů

Snoubení vín a dezertů
sdílet:
24. 3. | Cukrářské umění Silvy Sulanské, mistryně světa a členky Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky, máte možnost ochutnat už tuto středu v centru Prahy. Dozvíte se, jak správně a chutně kombinovat víno se zákusky, a dostanete nějaký tip na recept.
Co: Degustace vín a dezertů
Kdy: 24. března 2010 od 19 hodin
Kde: Ad Vivum, Na Příkopě 22, Praha 1
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.advivum.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč