0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Snoubení vín a dezertů

Snoubení vín a dezertů
sdílet:
24. 3. | Cukrářské umění Silvy Sulanské, mistryně světa a členky Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky, máte možnost ochutnat už tuto středu v centru Prahy. Dozvíte se, jak správně a chutně kombinovat víno se zákusky, a dostanete nějaký tip na recept.
Co: Degustace vín a dezertů
Kdy: 24. března 2010 od 19 hodin
Kde: Ad Vivum, Na Příkopě 22, Praha 1
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.advivum.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit