0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Souboj chlebů a rohlíků v Rožnově pod Radhoštěm

Souboj chlebů a rohlíků v Rožnově pod Radhoštěm
sdílet:
V sobotu 17. července 2010 se ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm uskuteční 17. ročník akce Pekařská sobota.

Tradiční i nové soutěže


Na programu je soutěž o nejlepší chleba, nejlepší rohlík a připraven je také pekařský trojboj, tedy utkání pekařů v pekařských disciplínách.
Návštěvníci Pekařské soboty mohou také hlasovat, který pekařský stánek je nejlepší.

Jak se peklo dříve


Součástí tradice Pekařské soboty je pečení chleba v pecích domu z Nového Hrozenkova ve Valašské dědině a také v objektu vodního mlýna v Mlýnské dolině. 


Kdy:
17. 7. 2010 od 9 do 18 hodin
Kde: Valašské muzeum v přírodě, Rožnov pod Radhoštěm
Info: www.vmp.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč