0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Souboj chlebů a rohlíků v Rožnově pod Radhoštěm

Souboj chlebů a rohlíků v Rožnově pod Radhoštěm
sdílet:
V sobotu 17. července 2010 se ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm uskuteční 17. ročník akce Pekařská sobota.

Tradiční i nové soutěže


Na programu je soutěž o nejlepší chleba, nejlepší rohlík a připraven je také pekařský trojboj, tedy utkání pekařů v pekařských disciplínách.
Návštěvníci Pekařské soboty mohou také hlasovat, který pekařský stánek je nejlepší.

Jak se peklo dříve


Součástí tradice Pekařské soboty je pečení chleba v pecích domu z Nového Hrozenkova ve Valašské dědině a také v objektu vodního mlýna v Mlýnské dolině. 


Kdy:
17. 7. 2010 od 9 do 18 hodin
Kde: Valašské muzeum v přírodě, Rožnov pod Radhoštěm
Info: www.vmp.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit