0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěžte o dárkové balíčky Váhalových specialit!

AD
sunka a uzeniny
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Rodinná firma VÁHALA a spol. s. r. o. z Hustopečí nad Bečvou pro vás připravila soutěž o dárkové balíčky masných specialit.

 

Vahala selská kýtaCo můžete vyhrát!
Košík plný  Váhalových dobrot v hodnotě 550 Kč

Odpovězte na otázku a získejte dárek.
Kolik špekáčků od firmy Váhala je potřeba k vytvoření třímetrového řetězu?

Odpovědi posílejte na adresu soutez@apetitonline.cz, jako předmět uveďte "vahala".

Odměna pro výherce:
Selská kýta
Hubertova klobása
Šunková baňka

Soutěž potrvá od 29. 11. do 5. 12. Výherce naleznete na těchto stránkách nejpozději 6. 12. 2010. O výhře Vás budeme informovat emailem.

Kořeny firmy VÁHALA sahají až do roku 1933, kdy pan Robert Váhala vyráběl domácí paštiky a konzervy s plnou chutí masa.
Receptury předávané z generace na generaci sklízejí úspěchy a ocenění dodnes. Úspěch spočívá zejména ve vysoké úrovni výrobků, které je dosaženo využíváním těch nejkvalitnějších surovin.

Naše cíle jsou stejné jako tehdy. Dnes vyrábíme masné speciality vysoké kvality, bez náhražek (mouky, sóji a separátů). Reprezentační řadou jsou TOP VÁHALOVY VÝROBKY – Váhalova slanina, Originál Váhalova šunka, Váhalova paštika, Váhalova klobása, Váhalova mozaika, Váhalova tlačenka a dva výrobky s ochrannou známkou – Sendvičový nářez Váhala® a Sendvičový nářez Váhala se sýrem®.

Vahala logoAť je každé sousto s Váhalovými výrobky vaším gurmánským zážitkem.

www.vahala.cz

Prostudujte si prosím pečlivě podmínky soutěže na www.hf.cz/podminky.php Svou účastí poskytujete vydavateli časopisů (Hachette Filipacchi 2000 s.r.o., IČ: 25611518, se sídlem Na Zátorce 3, Praha 6) souhlas s užitím a zpracováním svých osobních údajů a kontaktů (GSM, e-mail, SMS, MMS apod.) pro marketingové a redakční účely.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit