Soutěžte o titul amatérských kuchařů Alcron kuchař roku

sdílet:
Máte doma recept, který jste sami vymysleli a který se vám osvědčil? Vypilujte ho a vyhrajte titul Alcron kuchař roku. Tuto soutěž o nejoriginálnější recepty amatérských kuchařů vyhlásila pražská restaurace Alcron hotelu Radisson Blu Alcron Praha.

Jak se zapojit


Soutěž je určena všem, kteří rádi vaří a mají v sobě soutěživého ducha. Až do konce dubna můžete posílat své originální recepty a stručné informace o sobě přímo Romanu Paulusovi, šéfkuchaři restaurace Alcron, na e-mail: roman.paulus@radissonblu.com.

Roman Paulus poté vybere šestnáct nejlepších a nejzajímavějších receptů. Jejich autoři postoupí do kvalifikačních kol (čtyři kola po čtyřech účastnících), z nichž vzejdou čtyři vítězové, kteří se zúčastní velkého listopadového finále.

Jaké na váš čekají výhry


Jakmile váš recept postoupí do kvalifikačního kola, máte jistou věcnou cenu! Vítězný pokrm každého kvalifikačního kola bude poté zařazen po dobu dvou měsíců na menu restaurace Alcron a jeho autor obdrží provizi ve výši 10 % z tržby za prodané porce.

Velké finále se pak bude konat v listopadu, na něm bude vybrán hlavní vítěz, jehož recept bude v nabídce restaurace Alcron po dobu šesti měsíců a který získá 10 % z každé prodané porce svého vítězného pokrmu.

Více podrobností na: www.alcron.cz

Připravila Nikola Kricnerová
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit