Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Speciality z mořských plodů a ryb

Speciality z mořských plodů a ryb
sdílet:
1. 5.–30. 6. | Šéfkuchař restaurace Hotelu Paříž v Praze, Karel Hynek, připravil nové menu francouzských receptů z darů moře. Ochutnat je můžete až do konce června.

Menu:
  • Rybí bujabéza v želé s limetkovo-ananasovým dresinkem, 170 Kč
  • Krevetový krém se zeleným chřestem a smrži, 160 Kč
  • Na pánvi pečený tuňák s teplým čočkovým salátem a kapary omáčkou, 420 Kč
  • Grilované mušle svatého Jakuba s celerovo- jablečným pyré a krémovou champagne  omáčkou, 410 Kč
  • Čokoládový crème caramel s malinovým coulis, 140 Kč

Co: Francouzské speciality
Kdy: 1. května do 30. června 2010
Kde: restaurace Hotelu Paříž, U Obecního domu 1, 110 00 Praha 1, Česká republika
Info: www.hotel-paris.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín