0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Speciality z mořských plodů a ryb

Speciality z mořských plodů a ryb
sdílet:
1. 5.–30. 6. | Šéfkuchař restaurace Hotelu Paříž v Praze, Karel Hynek, připravil nové menu francouzských receptů z darů moře. Ochutnat je můžete až do konce června.

Menu:
  • Rybí bujabéza v želé s limetkovo-ananasovým dresinkem, 170 Kč
  • Krevetový krém se zeleným chřestem a smrži, 160 Kč
  • Na pánvi pečený tuňák s teplým čočkovým salátem a kapary omáčkou, 420 Kč
  • Grilované mušle svatého Jakuba s celerovo- jablečným pyré a krémovou champagne  omáčkou, 410 Kč
  • Čokoládový crème caramel s malinovým coulis, 140 Kč

Co: Francouzské speciality
Kdy: 1. května do 30. června 2010
Kde: restaurace Hotelu Paříž, U Obecního domu 1, 110 00 Praha 1, Česká republika
Info: www.hotel-paris.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč