0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Speciality z mořských plodů a ryb

Speciality z mořských plodů a ryb
sdílet:
1. 5.–30. 6. | Šéfkuchař restaurace Hotelu Paříž v Praze, Karel Hynek, připravil nové menu francouzských receptů z darů moře. Ochutnat je můžete až do konce června.

Menu:
  • Rybí bujabéza v želé s limetkovo-ananasovým dresinkem, 170 Kč
  • Krevetový krém se zeleným chřestem a smrži, 160 Kč
  • Na pánvi pečený tuňák s teplým čočkovým salátem a kapary omáčkou, 420 Kč
  • Grilované mušle svatého Jakuba s celerovo- jablečným pyré a krémovou champagne  omáčkou, 410 Kč
  • Čokoládový crème caramel s malinovým coulis, 140 Kč
Co: Francouzské speciality
Kdy: 1. května do 30. června 2010
Kde: restaurace Hotelu Paříž, U Obecního domu 1, 110 00 Praha 1, Česká republika
Info: www.hotel-paris.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit