0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

(Staro)nový hit: topinky

(Staro)nový hit: topinky
sdílet:
Topinky má každý rád! Někomu připomínají dětství, dalšímu studentská léta na koleji, jinému první večírky. Milujeme je z nostalgie, ale i pro jejich snadnou přípravu, skvělou chuť a spoustu variant. Máme pro vás ty nejlepší!

Topinka s tatarákem, s pivním sýrem, s ďábelskou směsí, s houbami, s míchanými vejci – to je jen výběr z nápaditých receptů, které pro vás připravila redaktorka Katka Švejdová. Poradí vám také, jaký chléb vybrat na topinky a jak je smažit, abyste si opravdu pochutnali.

Inspirativní nápady na božské topinky si přečtete v říjnovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč