Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Středomořská kuchyně s časopisem Apetit

Středomořská kuchyně s časopisem Apetit
sdílet:
Užijte si letní vaření se speciálním vydáním časopisu Apetit. Zasvětí vás do středomořské kuchyně.

S novým kulinářským průvodcem z redakce Apetitu budete cestovat po kuchyních zemí slunného Středomoří. Na 100 stranách najdete nejlepší recepty na jídla, která se vaří v Itálii, jižní Francii, Řecku či Španělsku. Poradíme vám, kde nakupovat méně obvyklé suroviny. A když se vám nechce vařit? Ochutnejte kuchyni některé z restaurací, které vám doporučují redaktorky. Představí vám také nejlepší suroviny a prozradí vše o rybách a mořských plodech.

Součástí časopisu je také minikuchařka. Listy s výběrem toho nejlepšího ze středomořské kuchyně si můžete vystřihnout a vzít s sebou kamkoli na dovolenou. Vždy tak budete mít po ruce 26 snadných, rychlých a chutných jídel, která vás přenesou na břeh moře. Seznamte se s arabskou polévkou s cizrnou a špenátem, francouzskými škvarečky či italským hroznovým koláčem.

Apetit speciál Středomořská kuchyně koupíte na novinových stáncích za 64,90 Kč.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín