Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Šumavské jehněčí a ovčí sýry

Šumavské jehněčí a ovčí sýry
sdílet:
Seznamte se s jehněčím a ovčími sýry z českých farem. Restaurace Fluidum pro vás připravila další speciální večeři, na níž můžete ochutnat jemné a lahodné jehněčí. Na vašem talíři se objeví také pokrmy z čerstvých nepasterizovaných ovčích sýrů z Šumavy.

Menu večeře:

 

 

  • Terinka z nepasterizovaného ovčího sýra ochucená pažitkou
  • Silný jehněčí vývar
  • Halušky s nepasterizovanou ovčí brynzou a špekem
  • Pečené jehněčí kolínko a krk s rozmarýnovým risottem
  • Pečená jehněčí kýta s bylinkovým nokem a čerstvým špenátem
  • Jehněčí kotletka s mátovou krustou a bramborovo-celerovým koláčem
  • Čokoládový fondán s ostružinovou omáčkou


Co: Speciální menu
Kdy: 12. října 2010 v 19 hodin
Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497, Praha 3
Za kolik: 895 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...