Seznamte se s jehněčím a ovčími sýry z českých farem. Restaurace Fluidum pro vás připravila další speciální večeři, na níž můžete ochutnat jemné a lahodné jehněčí. Na vašem talíři se objeví také pokrmy z čerstvých nepasterizovaných ovčích sýrů z Šumavy.
Menu večeře:
- Terinka z nepasterizovaného ovčího sýra ochucená pažitkou
- Silný jehněčí vývar
- Halušky s nepasterizovanou ovčí brynzou a špekem
- Pečené jehněčí kolínko a krk s rozmarýnovým risottem
- Pečená jehněčí kýta s bylinkovým nokem a čerstvým špenátem
- Jehněčí kotletka s mátovou krustou a bramborovo-celerovým koláčem
- Čokoládový fondán s ostružinovou omáčkou
Co: Speciální menu
Kdy: 12. října 2010 v 19 hodin
Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497, Praha 3
Za kolik: 895 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz