0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Telecí maso v kuchyni (kurz vaření)

Telecí maso v kuchyni (kurz vaření)
sdílet:
Naučte se ty nejlepší úpravy telecího masa, které se mezi labužníky těší oblibě díky jemné struktuře a chuti. Toto světlé, křehké maso má mnohostranné využití. Chutnat vám bude guláš, roláda i prudce osmažené řízky.

Tradiční i netradiční úpravy


Na kurzu vaření Telecí maso v kuchyni se dozvíte, jak správně vybrat a nakoupit telecí maso. Šéfkuchař Dalibor Navrátil vám prozradí, k jakým úpravám se telecí maso hodí a jak ho správně připravit, aby se všichni oblizovali až za ušima. A protože málokdo chce jíst maso jen tak samotné, důležitou roli hrají na talíři i přílohy. Lektor kurzu vám pomůže vybrat ty, které se k telecímu hodí nejlépe, například tradiční český knedlík nebo italskou pečenou polentu. Na kurzu si sami zkusíte uvařit také pikantní telecí tokáň i telecí saltimboccu ve dvou různých úpravách.

Menu kurzu:


  • Telecí tokáň s žemlovým knedlíčkem
  • Telecí ledvinka s tomatovou salsou a pečenou polentou
  • Dlouze pošírovaná telecí ledvina
  • Telecí brzlík s nadívaným grilovaným lilkem
  • Telecí saltimbocca

Co: Kurz vaření   
Kdy: 11. dubna 2011 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit