0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Thajský festival v restauraci a baru Spices

Thajský festival v restauraci a baru Spices
sdílet:
V rámci oslav desátého výročí hotelu Mandarin Oriental, Prague na českém trhu představí restaurace a bar Spices desetidenní festival thajského jídla. Festival se koná od 9. do 18. září 2016 a nabídne slavnostní menu kuchařů z legendárního hotelu Mandarin Oriental v Bangkoku.

Tým restaurace a baru Spices se zavázal přinášet do Prahy autentické asijské chutě a receptury. Právě pro tuto speciální příležitost mezi sebe kulinářský tým přivítá tři thajské kuchaře z hotelu Mandarin Oriental, Bangkok - zástupce šéfkuchaře Sucharta Thammamoola a jeho kolegy, Vitiwat Lerkmoungu a Skukunyu Phomthu, kteří ke stolům festivalových hostů přinesou nejen autenticitu, ale také jejich vlastní zkušenosti a kreativitu.

Cena slavnostního čtyřchodového menu je 1209,- Kč na osobu a celkem zahrnuje deset populárních thajských specialit. Předprodej vstupenek na thajský festival již započal, v případě zájmu si hosté mohou zakoupit vstup na festival na určitý den a hodinu na stránkách GoOut.cz.

Každý návštěvník thajského festivalu se může zůčastnit soutěže o letenku pro dvě osoby od letecké společnosti Emirates a pobyt v hotelu Mandarin Oriental, Bankok a také o speciální večeři s přáteli v residenci thajského ambasadora v Praze.

Thajský festival se koná za podpory partnerů Mandarin Oriental, Bangkok; Velvyslanectví Thajského království v Praze; Emirates; Restu.cz a GoOut.cz.

 

Thajské festivalové menu:

YAAM MUMUANG GUB PLA GRAPONG THOD FOO Salát ze zeleného manga a rolka z mořského okouna

PO PIA THOD Jarní rolka s kuřecím a krabím masem, pikantní švestková omáčka

GUAY TIEW HOR PHAG GUB GOONG Rolka plněná čerstvou zeleninou, krevetou a nudlemi, pikantní omáčka

*

TOM YAAM GOONG Pikantní polévka s krevetami, citronovou trávou a houbami

*

GAENG KHIEW WAAN NUEA Hovězí maso na zeleném kari s lilkem

PLA GAO THOD KHAMIN NAAM PLA WAAN Smažená garoupa marinovaná v česneku, kurkuma, sladko-kyselá tamarindová omáčka

GAI PHAD MED MAMUANG Smažené kuřecí maso s kešu oříšky

KHOW HOM MALI Jasmínová rýže

*

ICE CREAM GATHI SOD Čerstvá kokosová zmrzlina

GLUAY THOD Smažený banán

GAENG BUAD MAMANG GUB KHOW NIEW MOON Sladká rýže s kokosovým mlékem a mangem

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit