0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tip na dárek: kuchařky, které nikdo nedá z ruky

Tip na dárek: kuchařky, které nikdo nedá z ruky
sdílet:
Co jiného potěší nadšeného kuchaře nebo kuchařku tolik jako kniha s recepty a radami pro poctivé domácí vaření? Vybrali jsme pro vás čtyři naše nejmilejší (a opakovaným vařením ověřené).
Jamie Oliver: 30 minut v kuchyni
Oblíbený šéfkuchař bez čepice vám ukáže, že kompletní menu lze bez problémů servírovat do třiceti minut. Nemožné? Tajemství spočívá ve správné organizaci a načasování přípravy, díky kterým nabídnete celé variace skvělých jídel. Kuchařku, která využívá každou minutu vašeho času v kuchyni, koupíte do konce prosince se slevou 20 % v e-shopu www.e-jamie.eu.

Marcella Hazan: Klasická italská kuchyně
Klasická textová kuchařka bez fotografií je určená všem kuchařům, začátečníkům i profesionálům. Poslouží vám jako praktický a obsažný průvodce po technikách a ingrediencích, stejně jako sbírka těch nejchutnějších receptů z italského repertoáru. Naučíte se vše pro dokonalé zvládnutí italské kuchyně – od domácích těstovin až po úpravu u nás méně užívaných mas, jako je telecí. Za 346 Kč koupíte v e-shopu www.knihy.abz.cz.

Hana Zemanová: BioAbecedář
Propagátorka zdravého stravování a vaření vytvořila komplexního průvodce světem biopotravin, který vás naučí rozpoznat kvalitní suroviny a odpoví vám na mnohé otázky ohledně výživy. V knize najdete spoustu informací o méně obvyklých přísadách, které brzy začnete častěji využívat při vaření. Praktická receptová část obsahuje přes šedesát skvělých a vyzkoušených receptů spolu s fotografií hotového jídla. Za 699 Kč koupíte na www.smartpress.cz.

Cornelia Schinharl, Sebastian Dickhaut: Basic vaření po asijsku
Pro milovníky pořádně pikantního vaření. Naučte se domácí sladkou chilli omáčku, nakládat zázvor, připravit suši nebo jarní závitky s nudlemi tak jako v zemích, odkud pocházejí. Za skvělou cenu 127 Kč koupíte na www.knihcentrum.cz.

Připravila Jana Kopřivová

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit