0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tip na pátek: Noc červených nosů

Tip na pátek: Noc červených nosů
sdílet:
Pražský vinný bar a restaurace RED Pif má 5. narozeniny. Přijďte to společně oslavit. Zčervenání nosu povoleno!

Noc červených nosů pořádá RED Pif v pátek 9. října od 18 hodin. Ve skleničkách se začervená červené víno z červených lahví s červenou etiketou, které si majitelé podniku nechali vypěstovat, vyrobit a dozrát přesně tam, kde se poprvé zrodil nápad na otevření RED Pifu – ve francouzské vesničce Rochegude. 

Během Noci červených nosů se představí také nový šéfkuchař podniku a nové menu pokřtí Roman Vaněk. Rezervace na monika.klimentova@redpif.cz. Přijďte s červeným nosem, odnesete si dárek. Samozřejmě červený! 

Autor: jana.koprivova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit