0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nechte si namíchat drink od zkušeného barmana z Francie

AD
Nechte si namíchat drink od zkušeného barmana z Francie
sdílet:

Buddha bar hostí bar manažera své sesterské pobočky ve Francii, barmana Jeana Munose. Šarmantní Francouz míchá koktejly netradičních chutí, které si podmaní vaše smysly.

 

Pokud nevíte, co s pátečním, nebo sobotním večerem, zarezervujte si místo v Pražském Buddha Baru. Tam totiž můžete zažít opojný zážitek. Za barem bude stát Jean Munos, charismatický barman z Francie, který míchá své jedinečné koktejly. Za skvělé ceny si je ale návštěvníci mohou vychutnat naposledy v pátek a v sobotu večer. 8. dubna totiž návštěva mistra drinků v Praze končí. 

Barmanská vášeň

Jean Munos začal jako barman pracovat v Toulouse, následně cestoval po Francii, až se dostal do Paříže. A právě tam, za barem Buddha Baru, propadl koktejlům a jejich přípravě. Protože se chtěl ve svém umu zdokonalovat, odcestoval do Austrálie, kde pracoval v nejpopulárnějších barech v Sydney, dvakrát dokonce reprezentoval zemi v koktejlových soutěžích. I díky tomu si čtyřikrát vysloužil nominaci na barmana roku.

čepování piva čepování piva

Dnes je Bar & Lounge manažerem Buddha Baru v Paříži. Pod jeho zkušenýma rukama vznikají alkoholické i nealkoholické drinky, které jezdí předvádět do barů po celém světě.  

Kde? V Buddha Baru, Jakubská 8, Praha 1
Kdy? 6.- 8. 4. 2017

Související články

Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč