0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tipy na víkend: Apetit piknik a jiné akce

apetit piknik
ZDROJ: Archiv
sdílet:

V sobotu se na váš těšíme v Grébovce!

Apetit piknik, 17. 6., od 10:00

pozvánka apetit piknik

Pojďte s námi na Apetit piknik! V sobotu 17. června se bude konat už 7. kulinární trh a gastronomický festival v jednom, organizovaný časopisem Apetit. Letos se opět potkáme v krásném prostředí vinohradského parku Grébovka. Apetit piknik je gastronomický festival pořádaný časopisem Apetit. Potkávají se na něm čtenáři časopisu, redakce, milovníci dobrého jídla a pití, šéfkuchaři, profesionální prodejci a drobní farmáři i kulináři, kteří své produkty a kuchařský um představují veřejnosti úplně poprvé.

Přijďte si vychutnat skvělé jídlo a pití, objevit nové kulinární hvězdy a užít si skvělou atmosféru a spoustu zábavy pod širým nebem! Více informací najdete ZDE.

  • Vstupné: Zdarma

Běh pro Paraple, 18. 6., od 14:00

foodparade festival

Letošní ročník benefiční sportovně společenské akce je situován na vrchol pražského Vítkova a odehraje se v neděli 18. června od 14:00. Součástí programu je symbolický běh na 100 metrů a opravdový 5 kilometrový závod. Centrum Paraple se zabývá pomocí lidem po poranění míchy a jejich rodinám formou sociálně rehabilitačních pobytů a odborného poradenství. Pomáhá jim hledat cestu k větší samostatnosti v osobním životě, uplatnění v rodině, práci, ale i společnosti jako takové.

Na 5 kilometrový závod je nutné se registrovat. Více informací najdete ZDE.

Jahodobraní na Dobré farmě, 17. 6.

jahody

Další ročník samosběru nejen jahod, ale i zeleniny, spojený s dobrým jídlem a pitím pro malé i velké se bude konat v sobotu 17. června na Dobré Farmě. Nasbírat si můžete jahody, jarní cibulku, mladý česnek a možná saláty a špenát (podle počasí), nejlépe však do vlastních košíků. Nakoupit ale také další sezónní zeleninu v bio kvalitě, mléčné produkty, med, medovinu a mnoho dalšího. Více informací najdete ZDE.

  • Vstupné: Zdarma

Související články

Čas jahod je tu. Máme 10 důvodů, proč je mlsat.
  • ARCHIV / nepridavat nove

Čas jahod je tu. Máme 10 důvodů, proč je mlsat.

1. Jahody jsou bohatým zdrojem vitaminu C srovnatelným dokonce s citrusy. Najdete v nich také vitaminy A, E a B a důležité minerální látky jako vápník, zinek, draslík či hořčík. 2. Jahody posilují imunitní systém, a tím zabraňují...
Co s úrodou jahod
  • ARCHIV / nepridavat nove

Co s úrodou jahod

1. Mražené jahody Užijete je do knedlíků, sorbetů, koláčů, omáček i koktejlů. Jak jahody mrazit:     Nasucho – pevné zralé jahody omyjte, osušte a odstopkujte. Rozložte je v jedné vrstvě na tác, zakryjte...
Zapečte jahody!
  • Tipy a triky

Zapečte jahody!

Všichni je milujeme čerstvě utržené, vonící sluncem a letní pohodou. Když ale jahody zapečete, najdete další rozměr jejich chuti....
Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit