Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tipy na Víkend: Dýňové slavnosti a další akce

pozvánka restaurant day
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Máme pro vás pár tipů na víkend!

Brněnský biojarmark 2017

ředkvičky

V Brně se tento víkend koná akce, která má za cíl podpořit biopotraviny místních zemědělců. Jarmark je součástí celoročního seriálu Akce na Zelňáku. Kromě nákupu místních dobrot v bio kvalitě, čeká návštěvníky i bohatý kulturní a vzdělávací program. Po celou dobu biojarmarku je možné se zapojit do ekologické poradny Veronica, ale informovat se i na ekologické a udržitelné zemědělství.  

  • Vstupné zdarma. 6. - 7. 10., 9:00 – 14:00, Zelný Trh, Brno

Dýňové slavnosti s Teplicích 

dýňové slavnosti

V zahradnictví Dvořák a syn v Teplicích se ve dnech od 7. - 8. října 2017 budou oslavovat dýně! Přijďte si užít víkend plný zábavy. I tento rok je pro obyvatele a návštěvníky Teplic připravena možnost navštívit oblíbené Dýňové slavnosti. A na akci nezapomeňte vzít děti, pro které je připraveno spousta zábavy. Mimo jiné třeba vyřezávání dýní, skákací hrad a spousta soutěží. I dospělí si přijdou na své. Ocení například ochutnávku dýňových specialit.

  • Vstupné zdarma. 7. -8. 10., 9:00 -18:00, Teplice

Restaurant Day v Nymburce

restaurant day nymburk

Oblíbený nymburský komunitní festival jídla a pití se kvapem blíží! Již v neděli 8. října 2017 budete se mohou místní i lidé z okolí předvést svoje kuchařské umění svým sousedům, rodině, komunitě či kolemjdoucím! Kdo se na vaření necítí, může dorazit kuchařské umění ostatních alespoň ochutnat.

Organizátoři s prosbou vyzvali všechny, kdo zamýšlí na akci dorazit, aby si přinesli své vlastní nádoby, misky a příbory a minimalizovali tak velké množství odpadu, které na podobných akcích vzniká. Jako vždy se bude také vybírat na dobrou věc, tentokrát na Fokus Mladá Boleslav - organizaci pro péči pro lidi s duševním onemocněním

  • Vstup zdarma. 8.10. 2017, 11 – 15:00 U Stadionu

Související recepty

Související články

Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín