0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tipy (nejen) na víkend: Polévkobraní a další chutné akce

maloúpská vařečka
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Zúčastněte se soutěže o nejlepší polévku z Krkonoš, zavítejte na vegetariánský festival. Příští týden můžete koupit polévku a přispět na dobrou věc. 

 

Maloúpská vařečka

guláš

Maloúpští kuchtíci představí krkonošské speciality a budou soutěžit o nejlepší krkonošškou polévku! Těšit se můžete i na další doprovodný program. Třeba na soutěže o Jedlíka spočívající v pojídání borůvkových knedlíků a titul o největšího ohniváka v pojídání chilli papriček. Bude se pít pivo z místního pivovaru Trautenberk, o zábavu se postará David Andrš, který naučí bubnovat malé i velké. K tanci a k poslechu zahraje Marta a Rasputin, Band-a-SKA a kapela Švihadlo. Kdo vyhraje titul a odnesesi prvenství za nejlepší krkonoškou polévku?

  • Vstupné zdarma.30.9. 2017, 10:00-17:00 , Malá Úpa, Pomezní Boudy
       

Vege fest

vege fest

Tradiční oslava pestrých vegetariánských chutí, ukázky živého vaření, přednášky o udržitelném životním stylu, inspirace a bohatý program pro děti i dospělé. To vše přinese již sedmý ročník vegetariánského festivalu pro šest smyslů. Hlavním pilířem festivalu je gastronomická nabídka vegetariánských, veganských i vitariánských pokrmů, které se většinou připravují přímo na místě před očima návštěvníků. Součástí hlavního programu budou přednášky na témata s vegetariánskou problematikou a témata o udržitelném životním stylu a živé ukázky vaření.

  • Vstupné stojí 200 Kč na oba dny, 150 Kč na jeden den, a vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na GoOut (www.goout.net), nebo o 50 Kč dražší na místě. Děti do 10 let mají vstup zdarma. 30.9. - 1.10. 2017, Praha Vyšehrad
      

Polívková smršť

polívková smršť

Již pošesté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci! Přijďte se podívat 2. – 5. října 2017 a kupte si polévku, na které si nejen pochutnáte, ale uděláte něco pro sebe a své zdraví. Zároveň přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách na rehabilitaci v centru ERGO Aktiv, kteří si ji nemohou spolufinancovat sami. Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015. Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte krásnou dřevěnou lžíci nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. Číslo 87 777.

  • Vstup zdarma. 2.10. - 5.10. 2017, Praha Anděl

Související články

Škola vaření: kuřecí polévky
  • Tipy a triky

Škola vaření: kuřecí polévky

Objevili jsme pro vás univerzální recept na kuřecí vývar jako báječný základ pro čtyři polévky, které pohladí duši i tělo. ...
Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit