0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Třetí Kozel se zabydlel v Praze

pípa pivo
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Na Smíchově vyrostla nová hospoda. Včera večer byla zasvěcena Velkopopovickému Kozlovi a mimo jiné jde o jediné místo v metropoli, kde vám načepují Velkopopovického Kozla 11° Medium přímo z pivních tanků.

Nově otevřenou Kozlovnu na Lidické 20 v Praze 5 na Smíchově nemůžete přehlédnout. Na venkovní fasádě se prochází nejeden kozel a ani uvnitř nezapomenete, kam že jste to vlastně zašli „na jedno“ – židličky a stoly s kopýtky, nasvícený reliéf s postavami kozlů, bodové osvětlení s kozlíky, růžky namísto klik a věšáků a samozřejmě dominantní socha kozla, která dohlíží na dění uvnitř.

čepuje se zde Velkopopovický Kozel 11° Medium a Premium (ležáky), Velkopopovický Kozel černý a nealkoholické pivo Radegast Birell. Velkopopovický Kozel 11° Medium je zde jako na jediném místě v Praze čepován přímo z pivních tanků. „Při používání tohoto systému nepřichází pivo při čepování vůbec do kontaktu se vzduchem, což má pozitivní vliv na kvalitu a trvanlivost nepasterizovaného piva,“ vysvětlil nám Vladimír Jurina, brand manažer Plzeňského Prazdroje. Kromě piva si v Kozlovně můžete dát nějakou tu chuťovku nebo si sem zaskočit na pořádný dlabanec.

Kozlovna je projekt Plzeňského Prazdroje. V současné době se na území České republiky nachází celkem tři Kozlovny. První vznikla v květnu loňského roku v Bystřici nad Pernštejnem, druhá pak letos v srpnu v Havlíčkově Brodě.

Více na www.kozlovna.eu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč