0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tuňákové delikatesy v restauraci Fluidum

Tuňákové delikatesy v restauraci Fluidum
sdílet:
Vychutnejte si první rybí večer v tomto roce ve vinohradské restauraci Fluidum. Servírovat vám bude neobvyklé pochoutky s tuňákem.

Tuňák žlutoploutvý, ze kterého budou jednotlivé chody připraveny, má velmi jemné, pevné maso s narůžovělou barvou. To vynikne například v jemné zeleninové polévce vichyssoise nebo na carpacciu z mangoldu. Tuňákové menu zakončíte typicky zimním dezertem – muffinem z jedlých kaštanů. Rybí pokrmy degustačního menu doplní speciální nabídka vín italských přírodních vinařů.

Menu večera:


  • Tartar z tuňáka ochucený mátou s želé z dashi no moto
  • Vichyssoise krém s kouskem tuňáka a houbami enoki
  • Cappelletti plněné ricottou a zeleným chřestem s tuňákem a pisto omáčkou
  • Tuňák zabalený v řase nori smažený v tempuře s wasabi kaší
  • Tuňák pošírovaný v estragonovém oleji podávaný na carpacciu z mangoldu a s rizotem se smrži
  • Domácí muffin z jedlých kaštanů

Co: Speciální menu
Kdy: 19. ledna 2011 v 19 hodin
Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit