Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ty nejlepší víkendové moučníky!

ovocný koláč s mřížkou
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Sladká tečka, které neodoláte.

V úterý vychází nová kuchařka Edice Apetit. Tentokrát pro vás redakce nevařila, ale pekla, až upekla Moučníky. Nová kuchařská kniha je plná receptů, které uspokojí chuť na sladké. I když si na kuchařku v obchodech ještě pár dnů počkáte, prolistovat si ji můžete už nyní. Připravili jsme pro vás galerii těch nejsladších lahůdek – od klasických babiččiných buchet z kynutého těsta přes jednoduché řezy z plechu až po americkou extravaganci – kýčovitě zdobené barevné cupcakes.

Moučník do 20 minut

Pokud při listování v galerii dostanete chuť upéct si nějakou sladkou dobrotu k odpolední kávě, doporučujeme tvarohový dort z drobenky. Jak jsme si v redakci ověřili, do tvarohové náplně hustě protkané ovocem se po prvním ochutnání zblázní i ti, kteří si myslí, že je na obyčejném koláči nemůže nic překvapit. Těsto je jednoduché a bez vážení, takže ho snadno připravíte i na chatě v lese. Vláčnost mu dodává velkorysá dávka másla. Nejlepší je ovšem na tomto koláči vysoká vrstva tvarohové náplně s ovocem. Za kombinaci borůvek a broskví bychom dali ruku do ohně! Ochutnejte… recept najdete v článku tady.

Skryt pre seznam

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín